Joeri Stange van KDO gaat duel aan met tegenstander.   Foto: Jaap Maars

KDO en PVCV in evenwicht

4-10-'20 17.30 uur | KDO-PCVC 1-1 | Door: Klaas Leegwater

KDO is er vanmiddag niet in geslaagd ook de tweede competitiewedstrijd in winst om te zetten. Aan de Vuurlijn, waar windkracht 5-6 vrij spel had, speelden de Kwakelaars 1-1 gelijk tegen PVCV uit Vleuten.

Na wat aftasten kwam de thuisclub steeds beter in de wedstrijd dat resulteerde in een aantal kansen. De roodwitten raakten tweemaal de paal. Bijvoorbeeld Joeri Stange had de pech het 'houtwerk' te raken.

Kort voor rust de verdiende voorsprong. Bart Hoving werd in het zestienmetergebied neergelegd, scheidsrechter De Jager wees terecht naar de witte stip. Mathijs van Rijn schoot zijn team vanaf elf meter naar 1-0.

Invaller Jesse Stange op snelheid langs een PVCV-verdediger.   Foto: Jaap Maars

In de tweede helft was KDO minder op dreef, PVCV drong meer aan. De bezoekers verschenen steeds vaker voor de neus van doelman Oudshoorn. De goalie uit de Kwakel hield lange tijd zijn doel schoon, tegen het einde moetst de sluitpost toch capituleren op een inzet van Van Doorn.

KDO na twee duels op de vijfde plaats in 2B met vier punten. Aanstaande donderdagavond (20.30 uur) kan de ploeg van trainer Mark Wietsma naast koploper PVCV komen als het inhaalduel in en tegen Hooglanderveen wordt gewonnen.

Maandagavond of dinsdag video met de hoogtepunten van KDO-PVCV. In samenwerking met videoteam KDO.

Bron info: RICK FM

Opstelling KDO:
Jesper Oudshoorn, Mitchel Smits, Joris Kortenhorst, Roy Verkaik, Erik Verbruggen, Joeri Stange, Menno Lingeman, Bart Hoving, Sven Vlasman, Mathijs van Rijn (Jesse Stange) en Mike van der Weijden.

Uitslagen/Standen 2B

Mathijs van Rijn (9) schiet uit een strafschop de 1-0 binnen. Toeschouwers op de Vuurlijndijk kijken toe.   Foto: Jaap Maars

Foto's: Jaap Maars